אולם הזית במלון לוגוס ביד השמונה– האולם מתאים לאירועי חברה לכנסים ואירועי תרבות
אולם הזית במלון לוגוס ביד השמונה– האולם מתאים לאירועי חברה לכנסים ואירועי תרבות
תפריטים יצירתיים ואקסקלוסיביים, עם חומרי גלם איכותיים במסעדת מלון לוגוס יד השמונה
קיטרינג לואיזה במסעדת מלון לוגוס
אירועי קולינריה במלון לוגוס יד השמונה עם קיטריג לואיזה
מסעדת מלון לוגוס ביד השמונה מופעלת ע”י קייטרינג לואיזה בניהולו הקולינרי של השף נדב מלין,
previous arrow
next arrow

culinary experience

Dining at Logos Hotel is provided by Louisa Catering under the culinary management of the Chef Nadav Malin, a leader in the ‘Slow Food’ movement in Israel. The menus are creative and exclusive, with an emphasis on quality, seasonal and local ingredients, creating a culinary experience with a unique atmosphere, combined with meticulous service. Catering can also be tailored to match the nature of any event and customer requirements.

The hotel’s restaurant was constructed using massive wooden logs, imported all the way from Finland and is surround by fantastic mountainous landscapes.  Dining in our restaurant is a warm and intimate experience, where you can enjoy the flavours and aromas of fine local dining.

Meals at the hotel restaurant by prior reservation only

Guests’ Breakfast at Logos Hotel is served between 7:30 – 10:00 and is included in the price of all rooms
Dining on Route breakfast or lunch for touring groups and organisations (by prior arrangement up to 240 people)
Friday Brunch | 8:00 – 12:00 | Open to the general public by prior reservation (seating time is limited to two hours)
• Logos guests interested in dinner and/or lunch, are welcome to contact the reservations desk for more information and bookings.

בוקר–על–הדרך
Dining on Route
For touring groups & organisations
By Prior Arrangement
02-594-2000

בופה–צהריים–בשישי
₪110
Friday Brunch
12:00 - 8:00
(Seating time is limited to two hours)
By Prior Reservation
02-594-2000

Restaurant & Event Catering